Dansschool Reality

Is een jonge en dynamische dansschool met een uitgebreid aanbod aan lessen. De dansschool werd 7 jaar geleden opgericht door hiphop danser/choreograaf Brahim Oumou in Maastricht. Inmiddels geven we les op 3 locaties in Maastricht, waar in totaal meer dan 50 uur aan verschillende danslessen worden gegeven.
 


Waarom uniek?

Dat zijn wij!! Waarom? Omdat wij de enige dansschool zijn waar jij zelf je abonnement samenstelt dat het beste bij je past: niks dubbel betalen voor verschillende dansvormen, nee! Jij kiest hoe vaak je wil komen dansen en welke lessen je die week wilt volgen zonder extra kosten. Dus jij bent de baas! Je kunt elke week switchen en zo het lessenpakket samenstellen waarmee je het beste uit jezelf haalt en de mogelijkheid hebt om veel ervaring op te doen in verschillende dansstijlen. Daarnaast hanteren wij een maandcontract (geen jaarcontract of kleine lettertjes), je hebt dus de mogelijkheid om elke maand je abonnement aan te passen (omhoog en omlaag) of op te zeggen.
Of je nou wilt dansen voor de lol, voor je gezondheid of omdat je het maximale uit jezelf wilt halen, het is allemaal mogelijk bij ons!

 

Nog niet overtuigd?

Kom dan gerust eens langs bij ons om te kijken en onze lessen uit te proberen. Je mag zelfs 2 gratis proeflessen doen bij 2 verschillende stijlen, zonder verplichtingen, dus aarzel niet! Klik op het lesrooster, kies je locatie en kom langs. Bij Reality you are in charge!

 

 

 
Brahim Oumou eigenaar Dansschool Reality

Brahim Oumou eigenaar Dansschool Reality

Heer

 

Centrum

 

Daalhof