Daimy Schaepkens (Peuterdans/ Hiphop 9-12 / Hiphop 13+/Dansen op Maat): Deze topper danst al acht jaar bij ons. Haar favoriete stijl is hiphop. Ze geeft al vijf jaar met veel plezier les in onze dansschool. Bij haar in de les is het altijd feest! Daarnaast werkt ze ook achter de bar. 'Het leukste om te zien, vind ik het enthousiasme en de motivatie van de kinderen wanneer ze aan het dansen zijn. Daar geniet ik van!'. 
Tevens is ze onze locatie manager voor Dansschool Reality West (Daalhof); als je dus vragen hebt over onze lessen op Daalhof, kun je bij haar terecht!

Nadia Feijt (Peuterballet/ Hiphop/ Demo-training): Nadia danst zelf al sinds haar 4e in allerlei verschillende stijlen, daarom geeft zij les in zowel hiphop, ballet, de duo's en de wedstrijdgroepen.
Ze werkt nu meer dan drie jaar bij Reality met veel plezier! Naast het dansen is ze pedagogisch medewerker en volgt ze een dansopleiding in Arnhem. 

Lisanne van Dongen (Algemeen Manager/ Hiphop 4-8): Lisanne is afgestudeerd ontwikkelingspsycholoog en werkt nu ruim drie jaar in de dansschool. Naast de functie van manager geeft ze de 4-8 hiphop en de hiphop/dancehall 30+. 'Mijn motto is: 'Het maakt niet uit hoe goed je bent, zolang je maar plezier hebt binnen je eigen kunnen'. 
 
Jeroen Janssen (Breakdance): Jeroen is 19 jaar oud en geeft al een aantal jaar breakdanceles. 'Ik vind breakdance het mooiste wat er is en ik beoefen het dan ook dagelijks. Ik kan er enorm goed mijn creativiteit in kwijt, en ik wil dan ook graag anderen motiveren om zich te leren uiten in deze dansstijl'. Daarmee wil Jeroen verder gaan dan alleen zorgen dat de leerlingen pasjes en moves goed kennen, maar ook dat ze leren nadenken over break en dat ze leren zich uiten op hun eigen manier. 

Megan van Vuuren (Jazz):


Joan Westerveld (Modern):Lynn Wouters (Dancehall): Lynn is 17 jaar en danst alweer vijf jaar bij Reality! Ze geeft dan ook Dancehall op de maandagavond in heer en de donderdagavond in het centrum met veel liefde en toewijding. Wil jij graag leren hoe je écht moet dansen op stap? Of wil je gewoon genieten van de leuke bewegingen en muziek? Dan zijn dit de ideale lessen! 'Ik maak er altijd wat gezelligs van en voor een proefles ben je altijd welkom!'.

Cheyenne Maes (Hiphop 4-8/hiphop 9-12/ hiphop 13+): Cheyenne danst ook al meer dan vier jaar bij Reality. Tevens geeft zij heel veel lessen in verschillende leeftijden 4-8/9-12/13+.  Cheyenne is met name te vinden in Heer, maar geeft ook House en 9-12 hiphop op donderdag in het centrum en is te vinden op dinsdag in Daalhof! Ik vind het leuk deze stijlen te geven, omdat ik ervan houd om met kracht te dansen en mijn voeten te gebruiken. Ik hoop dat ik jullie snel een keer zie in de les! 
  
Jasmijn Dullens (Stagiaire hiphop 4-8/hiphop 9-12): Ook Jasmijn is een van onze vaste mensen en danst al zes jaar bij Reality. Zij geeft samen met Cheyenne les op onze locatie in Daalhof. Jasmijn danst het liefst hiphop, omdat ze zich daar het beste in kan uitdrukken. Tevens danst zij in de demo-groep bij Future Reality. 

Koen Willems (Stagiare breakdance): Koen danst al zes jaar bij Reality! Daarvan doet hij nu vier jaar breakdance. Breakdance is ontzettend uitdagend, want je kunt er altijd wel iets nieuws leren! Wil je het graag een keer proberen? Kom dan gewoon een keertje langs en doe lekker mee! Op dinsdag geeft Koen breakdance in onze locatie centrum, maar op zaterdagochtend om 10:15u geeft hij zelfs kleuterbreakdance vanaf vier jaar in het centrum! 

Helene Pirson (Stagiare hiphop 4-8/hiphop 9-12):